Detalji ponude

Hidromasažni bazen

Kad god osjetite potrebu za zdravom terapijom koja opušta napetu muskulaturu i oslobađa tijelo od stresa, topla voda u kombinaciji sa dubinskom masažom je najbolji izbor. Bez obzira da li se opuštate od stresova svakodnevnog života ili odmarate mišiće i zglobove nakon sportskih ili drugih napornih aktivnosti, hidromasaža pomaže da se osjećate bolje i zdravije.

Hidromasažni bazen opremljen je atraktivnim vodenim slapovima, podvodnim masažnim mlaznicama i različitim svjetlosnim efektima, a temperatura vode je 33-36°C. Ph vrijednost vode kao i nivo hlora se svakodnevno testiraju što strogi kriterijumi Spa centra u svijetu neizostavno nameću.

Tretman hidromasažom opušta mišiće zgrčene uslijed povrede ili lošeg držanja tijela, smanjuje opterećenost kičmenog stuba, zglobova i ligamenata a preporučuje se i kao dodatna terapija kod tretmana bola u leđima, vratu i ramenima. Hidromasaža poboljšava cirkulaciju tijela, podstiče protok krvi i limfe i odstranjivanje štetnih materija iz organizma. Bili sami ili u Vama omiljenom društvu tretman u hidromasažnom bazenu garantuje uživanje i osvježenje svih čula.

Finska sauna

Sauna je prostorija od drveta sa temperaturom vazduha 70-100°C a vlažnost vazduha je niska, 10-15 procenata, pa je zato još zovu suva sauna. Ukoliko polivate vrelo kamenje vodom vlažnost se povećava. Unutra se nalaze drvene klupe na različitim visinama. Na visočijim klupama temperatura je nekoliko stepeni veća nego na nižim jer je topliji vazduh lakši i kao takav ide uvis. Obično se počinje od ležanja ili sjedenja na nižem nivou da bi se organizam postepeno privikao na temperature.

Prije ulaska u saunu se istuširajte da odstranite znoj, masnoću i nečistoću sa kože, zatim se dobro obrišite peškirom jer mokra koža odlaže znojenje. Udobno se smjestite na klupicu. Obavezno sjedite na peškir. Neka vam boravak u sauni traje između 10 i 15 minuta. Po izlasku iz saune provedite nekoliko trenutaka u međuprostoru prije nego uđete pod tuš. Tuširajte se prohladnom vodom. Prvo hladite ruke i noge, zatim leđa, trbuh, prsa i glavu. Nakon toga napravite pauzu, osvježite se voćem, razrijeđenim sokom, ili vodom.

Saune se koriste širom svijeta za poboljšanje zdravlja, za uživanje i opuštanje. Preznojavanje tijela do kojeg dolazi tokom boravka u sauni oslobađa organizam od štetnih materija i toksina, jača imunološki sistem, opušta tijelo od napetosti i organizam od stresa. Boravak u sauni učiniće da se osjećate zdravije i poletnije. Prve efekte saune vidjećete na koži. Obilno znojenje čisti kožu bolje od bilo kojeg drugog sradstva. Ono otvara pore i omogućuje da odumrle ćelije i nečistoće koje su duboko u koži izaću na površinu. Poboljšava se cirkulacija, tako da koža dobija zdravi sjaj, bolji tonus i elastičnost.

Za opuštanje napetosti u mišićima, toplota je direktna pomoć. Korišćenje saune nakon težeg fizičkog rada je efikasan način za čuvanje od upale mišića.

Saunu ne bi trebalo da koriste osobe sa povišenim krvnim pritiskom, pace maker-om, srčani bolesnici, osobe sa izrazito niskim pritiskom, proširenim venama ili trombozom dubokih vena, osobe sa akutnim infekcijama, trudnice, rana dječija dob.

 

Napomena

  • Jedan vaučer važi za 2 osobe
  • Možete kupiti više vaučera za sebe, ili na poklon
  • Rezervisan kupon potrebno je uplatiti u roku od 24h od momenta rezervacije, u suprotnom rezervacija će se smatrati isteklom
  • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate
  • Kupon je validan  14 dana  od dana kupovine
  • Ukoliko niste u mogućnosti iskoristiti ponudu, istu je moguće prenijeti na drugu osobu uz prethodnu najavu
  • Nakon dobijanja kupona rezervišete termin na  br. tel. 067 662 198
  • Obavezno je pokazati kupon kao dokaz o uplati!