Detalji ponude

Ponuda koju smo Vam spremili ovoga puta će Vas, sigurni smo, opustiti od glave do pete, a pritom ćete se osjećati kao dijete u sigurnim rukama terapeuta tokom tretmana najpopularnijom podvodnom masažom. Ukoliko još uvijek niste probali, a potrebno Vam je da se oslobodite napetosti i stresa, onda je pravo vrijeme da Vas uputimo u “SPA MEDICA”.
Za podvodnu masažu koriste se kade s elektromotorom koji je dio kade ili se nalazi izvan nje, a tjera vodu pod pritiskom iz posebne elastične pokretne cijevi. Sam tretman traje do 30 minuta. Topla voda i aromaterapijski dodaci doprinose popuštanju tenzije i stresa, a mijenjanjem pritiska vode doprinosi se popuštanju mišićne napetosti i harmonizaciji rada unutrašnjih organa.
Ubrzava se smanjivanje otoka mehaničkim putem. Ubrzava se odstranjivanje metabolita i toksičnih materija iz mišića a poboljšava se i prehrana tkiva što u kozmetičkom smislu predstavlja jedan od idealnih programa u tretmanima celulita. Opšta podvodna masaža deluje sedativino, a često popuštaju i bolovi.
Podvodna masaža je idealna terapija za sve vrste bolova, poboljšanje cirkulacije, sve vrste sportskih povreda kao i za pojačanje odbrambenih snaga organizma.
Opšta podvodna masaža djeluje sedativno i preporučuje se oboljelima od reumatskih bolesti. Za zdrave osobe služi kao oblik relaksacije.

Napomena

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu.
  • Možete kupiti više vaučera za sebe, ili na poklon.
  • Rezervisan kupon potrebno je uplatiti u roku od 72h od momenta rezervacije, u suprotnom rezervacija će se smatrati isteklom.
  • Kuponi će biti proslijeđeni na e-mail adresu, po prijemu uplate
  • Kupon možete iskoristiti 14 dana nakon kupovine.
  • Nakon dobijanja kupona rezervišite  termin na br. tel. 067 662 198
  • Obavezno je pokazati kupon kao dokaz o uplati!