Detalji ponude

S današnjom ponudom možete odabrati kurs: italijanskog, francuskog, španskog ili njemačkog jezika s neograničenim pristupom u trajanju od 3 mjeseca. Za kurs su vam samo potrebni internet veza, slušalice, mikrofon i motivacija. Donosimo Vam rješenje koje će učenje učiniti lakšim uz kurseve zasnovane na 123Metodi.

Glavni postulat autora metode 123Method bio je najbrže i najefikasnije učenje koje obuhvata veliki broj multimedijalnih  i interaktivnih edukativnih vježbi.

Kurs obuhvata rad na vještinama vokabulara, razumijevanja, pisanja i gramatike na zabavan i poučan način.

Španski:

Spanish123 je kompletan interaktivni i multimedijalni online udžbenik. Osmišljen je kako bi se zadovoljile potrebe učenika na različitim nivoima, stoga je podjela na 4 dijela upućena na mlade i odrasle koji ne govore jezik tečno, ali i žele poboljšati svoje vještine.

Spanish123 sadrži 4 nivoa upućena početnicima i onima sa znanjem srednjeg nivoa. Svaki nivo sadrži 22 lekcije koje se sastoje od multimedijalnih aktivnosti, filmova, foto-lekcija i pjesama. Postoji više od 450 interaktivnih vježbi unutar kursa, što znači više od 320 sati učenja! Vaši odgovori na vježbama se automatski provjeravaju. Možete vježbati gramatiku, vokabular, razumijevanje slušanja, pa čak i izgovor na ovaj način.

Italijanski, francuski i njemački

Italian123, French123, German123 su kompletni interaktivni i multimedijski online jezični udžbenici. Osmišljeni kako bi se zadovoljile potrebe učenika na različitim nivoima, stoga je podjela na 3 dijela upućena mladima i odraslima koji još uvijek ne govore jezike tečno ili žele poboljšati svoje vještine.

Svaki od tih kurseva sadrži  3 nivoa za početnike i polaznike srednjeg znanja. Svaki nivo sadrži 22 lekcije sačinjene od multimedijalnih aktivnosti, dijaloga, filmova, foto-lekcija i pjesama.

Postoji više od 360 interaktivnih vježbi u toku kursa, što znači više od 240 sati proučavanja! Vaši odgovori na pitanja tokom vježbi provjeravaju se automatski. Možete vježbati gramatiku, rječnik, razumijevanje slušanja, pa čak i izgovor na ovaj način.

 

Napomena

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Možete kupiti 1 vaučer za ovaj kurs
  • Rezervisan kupon potrebno je uplatiti u roku od 24h od momenta rezervacije, u suprotnom rezervacija će se smatrati isteklom
  • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate
  • Kupon možete iskoristiti 3 mjeseca nakon kupovine
  • Ukoliko niste u mogućnosti iskoristiti ponudu, istu je moguće prenijeti na drugu osobu uz prethodnu najavu
  • Prijava za odabrani kurs se vrši preko sljedećih linkova za registraciju:
http://frenchcourse123.com/ ;http://italiancourse123.com/ ;http://spanishcourse123.com/ ;http://germancourse123.com/