Detalji ponude

PERIOD BORAVKA: 21.07. – 29.07.2017. ; 28.07. – 05.08.2017.

Kefalonija je najveće Jonsko ostrvo. Nalazi se između Lefkade i Zakintosa. Ostrvo je pretežno planinsko na zapadnoj strani sa prelijepim plažama na istočnoj strani. Burna prošlost i bogata istorija učinili su da uz veliki broj istorijskih gradova i spomenika možete oživjeti vremena antičkog, rimskog i venecijanskog doba. Danas je Kefalonija najelitnije Jonsko ljetovalište sa modernim hotelima i luksuznim vilama smještenim u turističkim oazama. Argostoli je grad u zapadnoj Grčkoj i najveće i najvažnije naselje ostrva Kefalonija. Grad Argostoli se nalazi na zapadoj obali ostrva Kefalonija, na obali najvećeg ostrvskog zaliva. Naspram njega nalazi se drugo po važnosti mjesto na ostrvu, Liksuri. Kefalonija ima preko 200 kilometara dugu, razuđenu obalu, na kojoj se nalaze neke od najljepših plaža Evrope. Zapadna strana ostrva  karakteristična je po bijelom šljunku i liticama koje se uzdižu  strmo iznad plaža, dok je istočna prepuna prelijepih, zelenih zaliva i rtova. Od ukupno 39 plaža, neke od najpoznatijih su: Mirtos plaža – zaštitni znak Kefalonije i jedna od najslikanijih plaža u Grčkoj, uvrštena u deset najlepših u Evropi. Antisami  ili kako je još nazivaju „rajska plaža“. Ksi plaža. Prepoznatljiva je po pijesku zlatno-narandžaste boje i širokom pojasu plitke vode.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN / Polazak grupe sa parkinga ispred hotela “City” u 20:00 h. Vožnja kroz Albaniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora grupe. Noćna vožnja….
2. DAN / Dolazak na Lefkadu. Slobodno vrijeme za doručak i individualne aktivnosti do polaska broda za Kefaloniju. Vožnja brodom traje 1:40 h. Po dolasku na Kefaloniju transfer do hotela. Smještaj u hotel i slobodno vrijeme. Večernja šetnja gradom. Noćenje.

OBILASCI: Manastir svetog Gerasimosa, plaže: Antisamos, Makris Gialos, Myrtos; rt Skinari (svetionik); Plava pećina; selo Alikes; plaža Ksi; plaža Skala.

9. DAN / Doručak. Napuštanje hotela. Ukrcaj na trajekt za Lefkadu. Nastavak putovanja ka Podgorici. Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim časovima. Kraj programa!!!

Napomena

 • Jedan vaučer važi za jednu osobu.
 • Možete kupiti više kupona, za druge osobe.
 • Rezervisan kupon potrebno je uplatiti u roku od 72h od momenta rezervacije, u suprotnom rezervacija će se smatrati isteklom.
 • Kuponi će biti proslijeđeni na e-mail adresu, po prijemu uplate
 • Kupon možete iskoristiti do 28.07. 2017. (u zavisnosti od termina).
 • Po kupovini kupona obavezna je potvrda rezervacije - poslati broj kupona, ime i prezime putnika, destinaciju i termin na [email protected] (na taj način se prijavljujete za putovanje) .
 • U cijenu je uračunato:
 • Prevoz udobnim autobusom turističke klase na pomenutoj relaciji prema programu;
 • Usluga sedam noćenja sa doručkom u hotelu "Miramare" u Argostoliju, glavnom gradu ostrva;
 • Usluge vodiča za razglede prema programu;
 • Troškovi pratioca grupe;
 • Troškovi vožnje brodom Lefkada – Kefalonija – Lefkada;
 • Organizacioni troškovi putovanja.U cijenu aranžmana nije uračunato:Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja ( 10 € ); Fakultativni izleti,ulaznice za muzeje; Individualni troškoviPopusti za djecu:0 – 5 godine --- Besplatno na ležaju sa roditeljima; 2 – 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe ( 1. dijete 30%, 2. dijete 20% ).