Detalji ponude

Escape Rooms su idealna zabava za sve one koji traže novo i jedinstveno iskustvo, izazov, ali prije svega, sat vremena vrhunske zabave! Kroz 60 minuta igre, osjetićete se kao da ste ušli u drugi svijet i bićete fokusirani samo na to kako da riješite sve prepreke na vrijeme. Pokušajte da pobjegnete iz sobe pune zagonetki, tajnih šifara i prostorija.
“Voodoo Tales” soba – Riješite misteriju ukletog mjesta i izađite iz sobe u roku od jednog sata! Upali ste u kandže vještičjih odaja, u kojima predmeti ukazuju na to da se nedavno ovdje odigrao neki ritual. Osjeća se čudna energija u vazduhu. Vještica nije tu, ali njena kletva je svuda oko Vas i ne daje vam ni trenutak mira i spokoja. Morate brzo pobjeći kako ne biste pali pod uticaj magije. Brzo se prisjećate priče iz djetinjstva, da magija tek poslije sat vremena boravka u prostoriji ima pun efekat. Morate riješiti sve zagonetke, pronaći ključ i na vrijeme uteći iz odaja koje odišu jezom i tamom.
Neka igra počne! Srećno!
Klikom na “KUPI” birate opcije – Escape Room za dvije, tri, četiri ili 5 osoba.

Napomena

Jedan vaučer važi za jednu osobu. Možete kupiti više vaučera. Rezervisan kupon potrebno je uplatiti u roku od 72h od momenta rezervacije, u suprotnom rezervacija će se smatrati isteklom. Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate. Po dobijanju kupona rezervišite termin na br. tel. 069 760 439. Obavezno je pokazati kupon kao dokaz o uplati!