Detalji ponude

Svaki trenutak Vašeg života nosi određeni potencijal, samo treba znati gdje su vrata otvorena i gdje treba svom snagom krenuti, a gdje treba stati i jednostavno ne trošiti energiju uzaludnim pokušajima, odnosno, sačekati da se vrata sama otvore (sačekati da se skloni neka loša planeta), a dok se ona ne skloni okrenite se prema vratima koja su široko otvorena i koja čekaju samo Vas, a toga možda baš tada niste svesni. Budite racionalni sa svojim vremenom i energijom.

Evo par riječi od astrologa Dr Sunčica Milošević:

“Uskoro postajem specijalista Interne medicine, dok je moja velika neostvarena ljubav specijalizacija iz Psihijatrije, tako da je astrologija u stvari kompenzacija neostvarene ljubavi. Astrologija je sastavni dio mog zivota, njome se bavim 20-ak godina. Ljudi mi se godinama kasnije javljaju, zahvaljuju za ono sto sam učinila za njih.”

Ponuda obuhvata:

-Štampana verzija Vaše natalne karte i tekst na oko 20 štampanih strana koje sadrže analizu natalne karte + mogućnost da se uzivo cujete sa astrologom putem skajpa i u 30. min razgovoru postavite konkretna pitanja ( tonski zapis ovog razgovora salje se preko skajpa).

Napomena

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu.
  • Možete kupiti više vaučera.
  • Rezervisan kupon potrebno je uplatiti u roku od 72h od momenta rezervacije, u suprotnom rezervacija će se smatrati isteklom.
  • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate.
  • Kupon možete iskoristiti 30 dana nakon kupovine.
  • Po dobijanju vaučera dostaviti na mejl [email protected] vaučer, ime, prezime, datum, vrijeme, mjesto rođenja i mjesto prebivališta.